Ja, ik wil lid worden!
31|05|2017
Toeristische website Sittard-Geleen online

Om recreatie in Sittard-Geleen nog meer onder de aandacht te brengen bij toeristen en recreanten heeft de gemeente Sittard-Geleen in samenwerking met VVV Zuid-Limburg en de Brandpartners Sittard-Geleen, een nieuwe toeristische website ontwikkeld.

Deze website is nu online en te vinden op www.vvvsittardgeleen.nl

Doel van de website is om gasten op een belevende manier de geheime plekken, cultuurhistorische informatie, bezienswaardigheden en de hotspots van de gemeente te laten ontdekken. Dit zodat geïnteresseerde bezoekers gestimuleerd worden de gemeente te bezoeken en/of een verblijf te verlengen.

Toeristische website Sittard-Geleen
De toeristische website van Sittard-Geleen bevat uitgebreide thematische landingspages over de toeristische onderwerpen in Sittard-Geleen binnen de vormgeving en de huisstijl van de VVV Zuid-Limburg. Onderwerpen zijn onder andere ‘Historische binnenstad’, ‘sportzone Sittard’, ‘Ligne’, ‘Funshopping’ en ‘wandelen & fietsen’. Er zijn tevens vermeldingen van accommodaties, dagattracties, horeca en algemene bezienswaardigheden te vinden. Ook een evenementenkalender maakt deel uit van de website.

terug