Ja, ik wil lid worden!
30|08|2012
Sittard-Geleen: een stad om trots op te zijn

In Sittard-Geleen valt een hoop te beleven. Het is een aantrekkelijke stad voor iedereen die er wil wonen, studeren, werken, winkelen en uitgaan. Een stad die zoveel te bieden heeft voor inwoners, studenten, bedrijven en bezoekers. En dat mag iedereen zien!

Logo BrandPartners Sittad-Geleen

Daarom zijn zeven verschillende banieren gemaakt die vanaf deze zomer op veel plaatsen in de stad te zien zijn. Het thema van de banieren inSittard-Geleen, is ontwikkeld door de vereniging BrandPartners Sittard-Geleen. De leden van deze vereniging zijn bedrijven, sociaal-maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kunst- en cultuurinstellingen en organisaties op het gebied van sport en toerisme. Samen streven zij ernaar om Sittard-Geleen als een aantrekkelijke stad zo sterk mogelijk op de kaart zetten.

Niet alleen op straat, want inSittard-Geleen is in de nabije toekomst ook te vinden op het internet, waar de uitstraling en de aantrekkingskracht van onze stad interactief uitstekend tot zijn recht komt. Ook gaan veel bedrijven, onderwijsinstellingen en andere organisaties het thema gebruiken en de eigen uitstraling met die van de stad verbinden.

 Banner in Sittard Geleen Banner in Sittard Geleen Banner in Sittard Geleen
Banner in Sittard Geleen Banner in Sittard Geleen Banner in Sittard Geleen Banner in Sittard Geleen
De 7 banieren zichtbaar in Sittard-Geleen

terug