Ja, ik wil lid worden!
05|07|2013
PERSBERICHT: Stadsportal www.insittardgeleen.nl online

De stad krachtig en aantrekkelijk op de kaart zetten. Met dat doel lanceert de Vereniging Brandpartners Sittard-Geleen vandaag de stadsportal www.insittardgeleen.nl. Een eigentijdse website waarop Sittard-Geleen laat zien wat de stad te bieden heeft op het gebied van wonen, werken, ondernemen, winkelen, studeren, uitgaan, historie en innovatie. De stadsportal is het begin van een promotiecampagne die in het najaar zichtbaar wordt in het straatbeeld.

insittardgeleen.nl

De volste agenda, de mooiste ontdekkingen, de oudste verhalen…op www.insittardgeleen.nl staat het. En wie iets wil weten over wonen in het groen, studeren aan topopleidingen, struinen langs speciaalzaken, monumentale parels, bijzondere restaurants, boeiende evenementen of innovatief ondernemerschap, wordt op www.insitardgeleen.nl actueel geïnformeerd. 

Frits Simon, voorzitter van de Vereniging Brandpartners Sittard-Geleen: “Citymarketing is in een economisch moeilijke tijd geen kwestie van wel of niet willen, maar van moeten, durven en doen! Via de stadsportal laat Sittard-Geleen duidelijk en aantrekkelijk zien dat er goede redenen zijn waarom je hier graag naar toe komt. En ook waarom je hier graag woont, werkt, studeert en leeft. Een stad om trots op te zijn.”  

De Vereniging Brandpartners Sittard-Geleen is opgericht eind 2010. Een groot aantal partners en stakeholders zoals Chemelot, Zuyd Hogeschool, MKB Westelijke Mijnstreek, Orbis, Rabobank Westelijke Mijnstreek, Leeuwenborgh Opleidingen, Sportstichting Sittard-Geleen, VVV Zuid-Limburg, Museum Het Domein, Stadsschouwburg Sittard-Geleen, Buro 046, Centrummanagement Sittard-Geleen en Graaf Huyn College zetten zich samen in voor de promotie van Sittard-Geleen. Voorzitter Frits Simon: “Dat belangrijke stakeholders zich in Brandpartners Sittard-Geleen hebben verenigd, zich ambassadeur voelen van onze stad en zich gezamenlijk inzetten geeft veel vertrouwen in de toekomst van Sittard-Geleen. Want alleen gezamenlijk kunnen we de stad goed op de kaart zetten. ” 

Vereniging Brandpartners Sittard-Geleen wil blijven groeien. Organisaties en bedrijven die zich willen aansluiten, kunnen zich via www.brandpartnerssittardgeleen.nl aanmelden. 

terug