Ja, ik wil lid worden!
03|06|2013
Nieuw poppodium Sittard-Geleen

Vandaag is de naam van het nieuwe poppodium in Sittard-Geleen bekend gemaakt: Poppodium Volt. Met de onthulling van het bouwbord is de aftrap gegeven voor de verbouwing van het voormalige Fenix-pand aan de Odasingel 88. In het voorjaar van 2014 opent Volt de deuren.

Volwaardig poppodium

De popzaal krijgt een capaciteit voor 550 bezoekers (met de mogelijkheid tot verkleining), diverse repetitieruimten en opnamefaciliteiten. Door de brede programmering, aandacht voor talentontwikkeling, interactie en diverse samenwerkingsverbanden krijgt de regio eindelijk het volwaardige poppodium waar het al lange tijd om vraagt.

Poppodium Sittard-Geleen Volt

Tussentijds programma

De bouw start in juni en vanaf die tijd gaat de organisatie flink aan de slag om Poppodium Volt zichtbaar te maken en betrokkenheid te creëren in het popveld. Van september t/m februari wordt tweemaandelijks een tussentijds programma op diverse locaties door de stad neergezet.

Met dit tussentijds programma licht Volt alvast kleine tipjes van de sluier op van het toekomstig programma. Zo wordt er aandacht besteed aan live, dance, hip-hop en ook educatie passeert de revue. Het tussentijds programma wordt samengesteld met andere spelers uit het popveld.

terug