Ja, ik wil lid worden!
05|07|2012
Lancering SmartStores succesvol in Sittard-Geleen

Afgelopen weekend werd SmartStores officieel gepresenteerd in Sittard-Geleen. Met SmartStores kunnen ondernemers in Sittard-Geleen aanbiedingen presenteren aan de consument.

SmartStores Applicatie Sittard-Geleen BrandPartners

Naast aanbiedingen fysiek in de etalage te plaatsen, kunnen ondernemers dat sinds kort ook online. De aanbiedingen zijn via de website van SmartStores en de iPhone applicatie te benaderen. Vanaf oktober is de applicatie ook te downloaden op telefoons met een Android besturingssysteem.

Tot op heden presenteren ruim 140 ondernemers in Sittard-Geleen hun aanbiedingen online. Enkele honderden consumenten wisten de mobiele applicatie al te downloaden. SmartStores verwacht dat eind 2012 ruim 500 ondernemers zijn aangesloten bij de online etalage en 60.000 consumenten de applicatie hebben gedownload.

De SmartStores applicatie is gratis te downloaden in de Apple Appstore en de consument kan in één oogopslag de aanbiedingen in Sittard-Geleen zien. De aanbieding kan direct in de winkel verzilverd worden. De applicatie brengt het online en gezellig winkelen in Sittard-Geleen samen tot één.

 

SmartStores voor de consument

 
SmartStores voor de winkelier

terug