Ja, ik wil lid worden!
23|05|2012
Kom naar SLIMonline op 30 mei aanstaande

Beste ondernemer,
U heeft er wellicht al over gehoord of gelezen. Of misschien was u bij de Dag van het SLIM Ondernemen in november vorig jaar? Toen vertelden we dat voor ondernemers in Sittard-Geleen een uniek online verkoopkanaal in de maak was. Nu is het zover…

SmartStores staat klaar voor u!
In het kort is SmartStores de virtuele etalage voor uw producten, acties en aanbiedingen, een superslimme klantenbinder en een manier om het centrum van Sittard-Geleen weer te laten bruisen. SmartStores is het eerste product van SLIMonline. SLIMonline is een ondernemers- en overheidsinitiatief dat de bedrijvigheid en daarmee leefbaarheid in Sittard-Geleen bevordert.

Kom kijken en luisteren op 30 mei aanstaande
Natuurlijk wilt u weten hoe SmartStores werkt en hoe eenvoudig u als ondernemer voor een kwartje (ja, een kwartje) op de eerste rang zit! Deze avond hoort u wat SmartStores u te bieden heeft. Ook vertellen we, hoe zowel u als wij, de aanloopperiode benutten tot het moment dat we eind juni SmartStores groots lanceren voor de consument en de uitgebreide gratis testperiode die daarop volgt.

SLIMonline kijkt vooruit
Naast de praktische uitleg en handleiding van SmartStores hoort u deze avond nog veel meer. De detailhandel in Nederland staat onder druk. Om consumenten naar uw winkel(gebied) te blijven trekken is het van belang om nog beter in te spelen op hun wensen. In het eerste deel van de avond gaat de Kamer van Koophandel Limburg hier uitgebreid op in tijdens de presentatie onder de naam Retail 2020; Het Nieuwe Winkelen!

Retail 2020 is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel, CBW-Mitex, Syntens en de Kamer van Koophandel. Deze eerste bijeenkomst is de start van een vervolgtraject, waarin de Kamer van Koophandel u als ondernemer handvatten biedt voor een gedegen online strategie. Het vervolgtraject wordt ook kort toegelicht.

De Vereniging Brandpartners laat zien hoe Sittard-Geleen online een gezicht krijgt. Zij realiseren een online omgeving waarin alle aantrekkelijke aspecten van Sittard-Geleen een plek krijgen: wonen, winkelen, werken, studeren enz. De planning is om dit eind 2012 klaar te hebben. De werkgroep Het Nieuwe Winkelen zorgt ervoor dat het totale winkeliers- en productaanbod
goed en verleidelijk in deze brede online etalage komt te staan!

Programma in detail: WOENSDAG 30 MEI as.

19.00uur ontvangst in het Ondernemershuis Westelijke Mijnstreek adres: Mercator 3 in Sittard-Geleen
19.20uur welkomstwoord door Paul Kooij, centrummanager
19.25uur openingswoord door Wil Houben, directeur KvK Limburg en Pieter Meekels, wethouder Economische Zaken
19.30uur Retail 2020 door Dave Quadvlieg (CBW-Mitex)
20.20uur pauze
20.35uur “In Sittard-Geleen slaan we de handen ineen!” door Pieter Meekels
“Een stad waar we trots op zijn!” door Erik Boskamp (secretaris Vereniging Brandpartners)
“Winkeliers samen in de online-etalage.”, stand van zaken gepresenteerd door de werkgroep Het Nieuwe Winkelen
“Concreet verder aan de hand van de online-tijdslijn voor 2012!” door Paul Kooij
21.05uur presentatie SmartStores
21.20uur mogelijkheid tot aanmelden voor de SmartStores-testperiode
en gezamenlijke ‘borrel’
22.30uur einde


Meld u aan
Ga naar www.slimonline.eu en meld u aan voor deze avond. Dan bent u verzekerd van ‘uw stoeltje’. De entree is gratis. Er wordt gezorgd voor koffie en thee met na afloop een drankje. Voor vragen meld u zich bij centrummanager Paul Kooij. U bereikt hem via 06-39430529.

terug