Ja, ik wil lid worden!
15|11|2011
Fortuna Sittard organiseert "Bedrijven voor Bedrijven" op dinsdag 22 november 2011

De business club van Fortuna Sittard is een verbindende factor voor ondernemers uit de Westelijke Mijnstreek en Midden Limburg. De aangesloten bedrijven ontmoeten elkaar, naast de thuiswedstrijden, regelmatig bij diverse netwerkacitviteiten; formeel en informeel. Op dinsdag 22 november organiseert Fortuna Sittard, in samenwerking met Bedrijvenparken Sittard-Geleen (BSG), de activiteit 'Bedrijven voor Bedrijven'. "Sponsoren willen rendement halen uit hun investering, dus wij moeten ze die mogelijkheden bieden."

Tijdens de activiteit maken de deelnemende ondernemers in een serie korte gesprekken kennis met elkaar en met elkaars producten en diensten. Tom Janssen namens Fortuna Sittard: "Bedrijven die zich aansluiten bij onze business club willen natuurlijk ook zakelijk rendement uit hun investering behalen. Aan ons de taak om hen die kansen te bieden door middel van het organiseren van diverse formele en informele activiteiten. Deze activiteit, die we dit jaar voor de vierde keer organiseren, staat in het teken van het op zeer efficiënte wijze uitbreiden van elkaars netwerk."

"De deelnemers volgen circa 30 gesprekken van exact vijf minuten, waarin slechts een aantal vragen centraal staan: Wat kan ik voor u betekenen? Kent u mensen die iets voor mij kunnen betekenen? Binnen vijf minuten heb je zo al een aardig beeld van de gesprekspartner en weet je of het zinvol is om een vervolgafspraak te maken. De evaluaties van de voorgaande edities tonen aan dat men zeer te spreken is over de opbouw van de activiteit. Vrijwel iedere ondernemer houdt aan de dag een aantal interessante leads over. Wat leuk is om te vermelden, is dat het programma TVL Business opnamen maakt tijdens de activiteit. Dat is weer positieve publiciteit die we vergaren."

terug