Ja, ik wil lid worden!
27|11|2012
DSM start met bouw R&D centrum voor materialen op Chemelot Campus

DSM is op de Chemelot Campus in Sittard-Geleen gestart met de bouw van een nieuw centrum voor het onderzoek naar en ontwikkeling van hoogwaardige materialen. Theo Bovens, gouverneur van de Provincie Limburg, verrichtte samen met Atzo Nicolaï, president DSM Nederland, Roelof Westerbeek, president DSM Engineering Plastics en Nico Gerardu, lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke DSM N.V., de officiële starthandeling

logo dsm

Het nieuwe gebouw is onderdeel van de € 100 miljoen investeringen in kennis en innovatie in Nederland die DSM op 22 mei jl. aankondigde.

Het nieuwe gebouw op de Chemelot Campus in Sittard-Geleen vormt een belangrijke basis van de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten voor Materials Sciences van DSM. Voor DSM Engineering Plastics is dit tevens het belangrijkste onderzoekscentrum wereldwijd. Het zwaartepunt van DSM’s hoogwaardige materialen-onderzoek ligt historisch in Sittard-Geleen, hetgeen geleid heeft tot een bundeling van belangrijke technologische competenties en unieke expertise. Daarnaast biedt huisvesting op de Chemelot Campus kansen voor open innovatie, door de nabijheid van andere (start-up) bedrijven en onderzoeks- en onderwijsinstellingen. Het nieuwe gebouw zal plek bieden aan ongeveer 420 medewerkers en wordt in de loop van 2014 in gebruik genomen.

Lees meer op dsm.com

R&D centrum DSM

terug