Ja, ik wil lid worden!
07|12|2011
Dag van de Citymarketing 2012

Donderdag  19 januari 2012 organiseert de Stichting Netwerk Citymarketing voor de derde keer de Dag van de Citymarketing. De afgelopen jaren hebben steevast bewezen dat er een grote behoefte is om ervaringen, inzichten en kennis binnen ons jonge vakgebied met elkaar te delen. Op de Dag van de Citymarketing ontmoet je collega’s uit het vakgebied en ga je nooit naar huis zonder nieuwe kennis en inspiratie op te hebben gedaan.

Grenzeloos Begrensd
Onder de titel Grenzeloos Begrensd gaan we op deze dag dieper in op de raakvlakken tussen city- en regiomarketing. Marketing en branding worden in stijgende mate toegepast op allerlei verschillende schaalniveaus: straten, wijken, dorpen, gebieden, streken, steden, regio’s en zelfs hele landen worden vermarkt en gebrand. Wanneer verschillende schaalniveaus verschillende strategieën volgen om verschillende doelen te bereiken is de kans op verwarring meer dan reëel, maar hier liggen ook kansen verscholen. Het hele programma van de Dag van de Citymarketing 2012 is daarom georganiseerd rond dit vraagstuk.

Inspirerende sprekers en ervaringsdeskundigen aan het woord
Ares Kalandides is een gerenommeerde topspreker. Hij heeft als adviseur gewerkt voor Berlijn, Bogotá en andere internationale steden en speelt een actieve rol in de internationale kennisontwikkeling op het gebied van place branding.

Dirk Duijzer, directeur coöperatie en duurzaamheid Rabobank zal ingaan op de parallellen die hij ziet tussen de organisatie van de Rabobank en de organisatie van city- en regiomarketing over overlappende schaalniveaus.

Vervolgens gaat een panel met vertegenwoordigers van (bijna) alle schaalniveaus met elkaar in discussie. Het wordt geen pretje, want Gerben Baaij zal voor zorgen dat de vinger voortdurend op de zere plekken worden gelegd.

Boeiende en inspirerende workshops
Om u de gelegenheid te geven zo veel mogelijk kennis en ervaring op te doen, organiseren we diverse interactieve sessies tijdens het middagprogramma. U kunt twee verschillende workshops kiezen of deelnemen aan de Expeditie Haarlemmermeer. Wees er snel bij, want er geld een maximaal aantal deelnemers per workshop.

Awards & scriptieprijs
Aan het eind van de dag worden de prestigieuze Citymarketing Innovatie Awards uitgereikt. Aan wie wordt de felbegeerde Citymarketing Innovatie Award  2012 uitgereikt?  En wie ontvangt de Citymarketing Stimuleringsaward, voor initiatieven die het verdienen gerealiseerd te worden? Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Citymarketing Scriptieprijs. Hiermee wilt het Netwerk Citymarketing studenten belonen die een bijdrage hebben geleverd aan de kennisontwikkeling van het vakgebied.

Welkom in Haarlemmermeer
U wordt van harte uitgenodigd om naar deze inspirerende dag te komen in het nieuwe Cultuurgebouw in Hoofddorp (Gemeente Haarlemmermeer). Deze gemeente is met 18.500 hectare land één van de grootste gemeenten in Nederland. De 26 kernen in Haarlemmermeer leveren spannende contrasten op. Indrukwekkende stedelijke architectuur wordt afgewisseld door weidse landschappen. Boerenland, hightech multinationals en niet te vergeten Schiphol.  Haarlemmermeer is een jonge gemeente, maar heeft tegelijk een rijke historie, onder andere terug te vinden in de Stelling van Amsterdam met haar 19e eeuwse gemalen. Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling.

 Bron: november 30th, 2011 | Author: Respons

terug