Ja, ik wil lid worden!
22|12|2011
Burgemeester Cox ontvangt eerste “In Your Pocket” stadsgids
Sittard-Geleen.

Op 21 december jongstleden is door de Vereniging BrandPartners Sittard-Geleen de eerste In Your Pocket stadsgids van Sittard-Geleen overhandigd aan Burgemeester Sjraar Cox. De overhandiging vond plaats in Hotel de Limbourg. In your Pocket beschrijft steden op een eigentijdse manier. Na Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Den Bosch is Sittard-Geleen de eerste stad in Limburg met een eigen In Your Pocket!

In Your Pocket Sittard-Geleen is een internationale stadsgids gericht op (potentiële) bezoekers, zakenmensen, dagjesmensen, studenten en iedereen die graag meer wil weten over de mogelijkheden die de stad te bieden heeft. In twee talen wordt de lezer voorgelicht over de fascinerende historie, de bezienswaardigheden, het culturele aanbod, de restaurants, cafe’s en hotels in de stad. Ook geeft de gids in elke uitgave een overzicht van de evenementen in de regio. Een handige en compacte gids dus, voor bezoekers uit de hele wereld aan onze stad! 

De eerste oplage van In Your Pocket Sittard-Geleen wordt geheel gratis verstrekt. De gids zal te krijgen zijn bij o.a. hotels, B&B’s, campings, bungalowparken, de betere horeca, boekwinkels, VVV Limburgwinkels, ANWB en een aantal andere unieke locaties zoals Kasteel Limbricht, Museum Het  Domein en Maastricht Aachen Airport. De actuele content van de stadsgids Sittard-Geleen is ook terug te vinden op de website www.inyourpocket.com en er is bovendien een applicatie voor Iphone beschikbaar.

 

 

 

 

 


De In Your Pocket stadsgids is gemaakt in samenwerking met Buro046. De eerste uitgave werd mogelijk gemaakt door de vereniging BrandPartners Sittard-Geleen.

Naar verwachting zal er medio augustus 2012 een tweede uitgave volgen.

terug