Ja, ik wil lid worden!

Waarom BrandPartners?
Sittard-Geleen is ondernemend!

Om de stad Sittard-Geleen met al haar strategisch potentieel nadrukkelijker te positioneren bij (toekomstige) inwoners, bedrijven, studenten en bezoekers, zijn in 2010 diverse grote organisaties uit alle belangrijke sectoren bij elkaar gekomen.
Zij hebben gezamenlijk een nieuwe merkvisie ontwikkeld en zijn actief aan de slag gegaan met de ‘branding’ van onze stad.

De ‘Brand’ Partners vormen een weerspiegeling van de samenleving. Het bestuur van de vereniging wordt gevormd door vertegenwoordigers van Chemelot, Zuyd Hogeschool, MKB Westelijke Mijnstreek, Orbis, Rabobank Westelijke Mijnstreek, Leeuwenborgh en Sportstichting Sittard-Geleen. Leden van de vereniging zijn organisaties uit het bedrijfsleven, sociaal-maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kunst & cultuur instellingen en vertegenwoordigers van organisaties op het gebied van sport en toerisme. Ook de gemeente Sittard-Geleen ondersteunt het initiatief.

Vanuit de merkbelofte "Ondernemend" zetten wij ons samen in om een bijdrage te leveren aan de realisatie van onze ambitie. Gebruik maken van de sterke punten die Sittard-Geleen reeds bezit, maar die als zodanig niet of niet genoeg geprofileerd zijn.